Певецът Александър Александров-Алекс получи отличие за фолклорен изпълнител на годината

...
 Певецът Александър Александров-Алекс получи отличие за фолклорен изпълнител на годината
Коментари Харесай

Певецът Александър Александров-Алекс получи отличие за фолклорен изпълнител на годината

 

Певецът Александър Александров-Алекс получи отличие за фолклорен реализатор на годината по време на церемонията по връчването на Националните награди за мода, шоу и бизнес в Пловдив.

 

Организатор на събитието е известният дизайнер Красимир Недялков – единственият българин, представял фешън сбирка на една сцена с именития Пако Рабан. Именно той връчи оценката на Алекс и му пожела още доста креативен триумфи.

 

Обичаният реализатор поздрави всички с шлагера си „ Най-доброто следва “ – песента, която през отминаващата година е измежду най-желаните за привет в ефира на „ Фолклор ТВ “.

 

„ За първи път си написах аз една ария и тя се оказа доста сполучлива. Вдъхнови ме прелестния текст на младия стихотворец Ихтиандър Борисов, а маестро Лобошки направи аранжимента. Получих даже премия за авторска ария на фолклорна основа. Щастлив съм, че хората я харесаха и се надявам животът им в действителност да се трансформира към по-добро! Желая им го от сърце! “ – споделя Алекс.

 

Певецът е чест посетител на празнични мероприятия в цялата страна, а през отминаващата година получи още няколко оценки.

 

По време на десетия юбилеен фестивал „ Славянска приказка “ в София му бе присъден почетен приз на Академията за кино, телевизия, интернет и Европейската асоциация за аудио-визуални връзки, а на гала-концерта на Националната фолклорна среща „ Китен и другари “, известната национална певица Златка Ставрева му връчи почетен диплом за извънреден принос и високи достижения в предпазване на фолклорните обичаи и националната ни еднаквост.

 

Александър Александров – Алекс има осъществени радио и телевизионни фолклорни излъчвания, в качеството си на създател и водещ.  Автор е и на голям брой публикации за легендите на националната ария в периодическия щемпел.

 

В първите дни на новата година в ефира на „ Фолклор ТВ “ ще се завърти най-новата ария на Алекс. Игривата и закачлива „ Мома Лиляна “ споделя за заплитането на буен любовен триъгълник, а каква е развръзката – ще разберем напълно скоро! 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР